lördag 19 april 2014

Glad påsk!Mellan allt flyttkaos hinner vi faktiskt med lite påskmys också. Man kan inte bara jobba! I morse fixade vi finfrukost med färska frallor (Willys ligger ca 200 meter från vårt hus, yippie!) och varm choklad med vispgrädde. Min mamma hade skickat specialbud med fina rosor som fick pryda frukostbordet.


Den obligatoriska äggmålningen (och uppätandet av samma ägg) hann vi också med. Och så en titt på våra nya omgivningar, såklart. Både vi och barnen var nyfikna på förskolan där barnen börjar på tisdag - så vi smög dit och lekte en stund på gården. Jättefin utemiljö för barnen, det bådar gott. Hoppas att insidan är lika fin som utsidan! Vi fortsatte sedan ner mot havet, vem kan motstå? Vi bor bara ca 1 km bort från Nicksta camping, har på känn att vi lär hänga en del där nere. Inte minst Tobias, som verkar sugen på att dra igång beachvolleybollspelandet igen.

Annars? Jo, men vi packar upp. Det tar ju som sagt aldrig slut. Och så har jag grundmålat våningssängen, jag är fortfarande stolt som en tupp här hemma! Ännu en anledning att fortsätta godis alltså. Mycket bra.

Inga kommentarer: