lördag 11 januari 2014

Fjorton dagar

Foto: The Run (maj 2013)

Bilden får illustrera hur jag känner just nu. Jag ligger efter, långt efter! Det var 14 dagar sedan jag tränade sist. F-j-o-r-t-o-n . Eller ja, två "powerwalks" som det så fint heter har jag lyckats klämma in, men inte mer än så. Andra saker har helt enkelt kommit emellan. Och, för att vara helt ärlig har jag haft NOLL träningssug. Inget, nada. Jättetrist, det var verkligen länge sedan jag kände så här. Under det senaste året har jag snittat tre, om än korta, träningspass i veckan. Och vet ni, för första gången känner jag en viss irritation över alla träningsbilder som fullkomligt rasar in i mina Facebook/Instagram-flöden, i stället för inspiration. Det där stinget av avundsjuka (?) känner jag väl igen, och det är ingen vacker känsla. Nåväl. Träningskläderna är nerpackade, och jag ser fram emot avkopplande och lugna dagar på Teneriffa tillsammans med vänner och familj. Och vad gäller träning är både kropp och knopp redo för omstart.
It´s time!

3 kommentarer:

Alfva sa...

Hua, jag vet precis, jag har ägnat det sista halvåret åt att bara bli irriterad (och ärligt talat rensat en hel del träningsbilder) på instagram. Bara för att jag själv varit helt utanför. Som om det vore deras fel att jag inte har ork/lust/energi.

Hoppas ni får en grym semester nu!

Annika/Resfredag sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Annika/Resfredag sa...

Ja, precis så Alfva. Men du, snart vänder det! Simmade 30 min i morse, kändes som en lagom start för att få igång känslan igen...