torsdag 21 november 2013

Paleo, not so much

Mitt "matintag" de senaste dagarna.

Sista dagen som gräsänka, hurra! Tobias och barnen har varit i Göteborg sedan i måndags, och med tanke på att jag var i Dublin fre-mån har jag knappt hunnit se min familj alls på en hel vecka. Usch alltså, det gör jag inte om på ett bra tag.

Fördelarna med att vara gränsänka? Jo, det finns några. Som att äta godis till middag, jobba seeeeent, strunta i disken, gå och lägga mig efter midnatt, slösurfa på en hel massa mer eller mindre ytliga bloggar, låta klädhögarna samlas runt hela huset... Hm, ni hör ju själva. Men nu får det minsann vara nog. Ordning och reda på torpet från och med i kväll. Det gäller inte minst mina matvanor, som totalt ballade ur i samband med att jag drog i väg på weekend. Dags att rota fram grönsakerna från nedersta hyllan i kylskåpet, och ge mig på Paleo-recepten igen!