torsdag 28 november 2013

All in.


Till helgen kickar vi igång min favorittid på året. Adventsmys och julpynt är det bästa som finns. Tidigare i kväll var jag på Vapiano i Gamla Stan tillsammans med en kollega. Efteråt passade jag på att sakta strosa in mot T-centralen och njuta av julbelysning och pyntade skyltfönster. Det är nästan ingen ute på gatorna så sent, till skillnad från shoppingkaoset dagtid (som jag i och för sig gärna håller mig borta från). På vägen hem passade jag på att köpa smör och saffran, ska detta bli året då jag bakar mina första egna lussekatter? Spänningen är olidlig!

4 kommentarer:

Monnah sa...

Vilken cliff hanger!! Hur blev det med lussekatterna?! Blev det egna? Håller tummarna. Kram!

Annika/Resfredag sa...

Nja. Den som väntar på något gott... grejerna ligger i tryggt förvar, redo att bakas anyday!

Charlotta sa...

ha, jag har heller aldrig bakat några... och jag garanterar att du spräcker nollan först! :)

jasonbob sa...

lebron 18
jordan shoes
hermes
yeezy boost 350 v2
supreme hoodie
golden goose sneakers
adidas yeezy
moncler
cheap jordans
air jordan