onsdag 27 november 2013

Veckans träning (v. 47)

Redan säkrare än mamma med fotbollen...

I helgen var det som vanligt fotbollsträning för Sebastian. Julia följer med och röjer loss innan det är dags för grabbarna att köra igång på riktigt. Själv är jag ingen fotbollstjej, inte alls. Sebastian är lätt bättre än vad jag någonsin har varit, eller ja, någonsin kommer att bli. Under tiden jag satt ting i Varberg körde vi tingsnotarier fotboll mot domarna under sommarhalvåret (på vintern körde vi innebandy), men mina tåfjuttar gjorde nog varken till eller från! Det är kul att ge sig på idrotter man inte känner sig helt bekväm med, men just nu tillåter schemat inte så mycket mer än förra veckans dos:

Tisdag: Qigong (40 min)
Lördag: Casall T.O.D # 2 Shoulder Shape (15 min)
Söndag: Springa 6 km (36 min)

Höjdpunkten var veckans löptur, så otroligt skönt att komma ut och låta lungorna fyllas av klar, frisk (höst?)luft, och låta benen jobba längs okända stigar i Huddinge. Varför gör jag det inte oftare?

Inga kommentarer: