onsdag 23 oktober 2013

Månadens guide på reseguiden.se!


"Plötsligt händer det." Jo, det gör faktiskt det. I mitt fall handlar det om en utmärkelse som "Månadens Guide" på reseguiden.se. Guiden jag har skrivit heter "Long Beach - en kärleksförklaring", och handlar om stranden som blev mitt andra hem under vårt halvår i Thailand. Jag är glad, och såklart stolt, över juryns utmärkelse. Men allra gladast är jag ändå för resebidraget om 10 000 kronor som jag belönas med. Alltså, förstå. Tiotusen riksdaler, öronmärkta för en resa (eller varför inte flera?). Det kallar jag sann lycka! Jag och Tobias har redan börjat smida planer på hur, var och när det bär av. Barnen följer såklart med. Att välja resmål blir ett ytterst angenämt problem. STORT TACK reseguiden.se. Dreams do come true!

5 kommentarer:

Freedomtravel sa...

Åh vad roligt! Stort grattis! Ska bli intressant att höra vad ni åker! Vi vann det där en månad också (för en guide om Kiev) och då åkte vi till Reykjavik!

Monica sa...

Yihaa igen och igen och igen!

Annika/Resfredag sa...

Ja Helena, vi kollar alternativ för fullt. Reykjavik har jag redan bockat av. Men Kiev låter jättespännande! :)

Anneli sa...

Stort grattis!!! har du kanske varit i Hongkong och har några tips?

Annika/Resfredag sa...

Tack Anneli! Nej du, Hongkong har jag dessvärre inte hunnit besöka - än. Hoppas få komma dit en vacker dag.