tisdag 24 september 2013

Veckans träning (v. 38)

Game on!
Dagarna tickar obarmhärtigt ned mot Lidingöloppet på söndag. Just nu har jag en intensiv arbetsvecka, och har svårt att motivera mig tillräckligt för att komma ut och springa. Jag får helt enkelt köra strategin att vila mig i form... eller? Förra veckan såg det snäppet bättre ut, men jag hade egentligen behövt få in minst ett par löppass till:

Tisdag: Qigong 40 min
Torsdag: Badminton 60 min
Söndag: Löpning med fartlek (5 km)

Höjdpunkten var utan tvekan badmintonpasset med min barndomsvän. Vi har investerat i klippkort på Enskedehallen, så nu ser jag fram emot mörka höstkvällar med fjäderbollar och att uppfylla min eviga längtan efter den perfekta smashen. Eller ja. Sanningen är att jag ser fram emot att lära mig smasha överhuvudtaget...

Inga kommentarer: