måndag 23 september 2013

Te och tända ljus

Te i Tallinn.
Måndag kväll, och jag kommer snart att sätta mig ner med en kopp te och lite jobbpapper. Dagen blev inte riktigt som jag tänkte mig. Jag hade knappt hunnit sätta mig på kontoret när Tobias ringde och berättade att Sebbe hade ramlat på förskolan och slagit upp pannan. Skynda iväg med bilen, tillbaka på Essingeleden, för att hämta upp ynklig liten son och köra till vårdcentralen. Tillbaka, lämna plåstrad son hos jobbande pappa, och för tredje gången köra ut på Essingeleden. Jobba vidare, och sedan ut i trafiken igen för att spendera dygnets viktigaste timmar med mina små blondiner. Såna här dagar kickar sockersuget in per automatik. Jag försöker muta bort det med nötter och te med skummad mjölk, det brukar hjälpa mot det mesta. Nu. Jobba. Ska inte göra misstaget att sätta mig i sängen med det som ska läsas. Det brukar sluta med att jag sover efter ganska exakt fyra minuter. Max.

1 kommentar:

Monica sa...

Huuu! Stackars Sebbe. Hoppas att hans ärr blir snyggt. Puss från moster!