torsdag 19 september 2013

Veckans träning (v. 37)

Vet ni, jag har nog aldrig haft så mycket träningsvärk som efter Inspodagen på Rosa Skrot i helgen. Jag har knappt kunnat resa mig från sängen, och trappor är inte att tala om. Tur att det finns hiss på jobbet, annars hade jag fått be någon bära mig upp till mitt kontor. Det är en märklig känsla, den där stelheten, en blandning mellan ont och skönt. Mer träningsvärk åt folket!


Hon i grönt, Ida, är en av orsakerna till längtan efter en rullator de senaste dagarna. Träningen under förra veckan gick i "Alla kan träna"-anda med fokus på löpning:

Tisdag: Mysjogg 5 km, utan tidstagning!
Torsdag: Jogg uppvärmning 10 min, backintervaller 10 x 100 m, avsluta med snabb jogg (5 km)
Söndag: Inspodag med bl.a. cirkelträning och löpskola

Nu är det lite drygt en vecka kvar till Lidingöloppet, så det gäller att ladda om. I kväll är det dock fokus på något helt annat - premiär för höstens första badmintonpass. Äntligen!

2 kommentarer:

Monica sa...

Jo, men det låter ju bra. Heja!

Annika/Resfredag sa...

Känner fortfarande av lite bränningar i låren! :)