tisdag 3 september 2013

Veckans träning (v. 35)


Förra året var jag så här laddad för att springa Tjejmilen, med det rosa Because I am a girl-armbandet som en påminnelse om flickors rättigheter i hela världen. Min egen lilla girl ser så väldigt liten ut, tänk vad tiden rusar!

Nu är det bara några dagar kvar inför årets lopp, som går av stapeln på lördag. Ligger med datorn i sängen, helt slutkörd efter en lång dag. Lyckades på något magiskt sätt klämma in ett Casall T.O.D. pass nu på kvällen, men det satt långt inne. Däremot gjorde Qigongen på jobbet i dag underverk för att rensa tankarna. Det är viktigt att varva "vanlig" träning med lite avslappningsövningar! Förra veckans träning fokuserade på löpning, allt för att toppa formen inför Tjejmilen.

Måndag: Casall HIT (High Intensive Training) i Vasaparken tillsammans med ett starkt gäng tjejer (30 min)
Tisdag: Löpning, fartlek med backintervaller (30 min)
Fredag: Löpning, "Mysjoggsvarianten" (30 min)
Söndag: Löpning, intervaller, 10 x 90 sekunders intervaller med 30 sek vila (tot 30 min)

Nu ska jag försöka samla ihop mig själv för att stiga upp och packa ihop en väska inför kommande dagars personalkonferens med jobbet. Träningskläderna åker såklart med, jag hoppas kunna klämma in en löprunda i Sigtunas fantastiska omgivningar. Over and out!

2 kommentarer:

Plan Sverige sa...

Heja dig Annika, du ser stark ut! Vi ses i solen på lördag! :)
Mvh,

Ulrika på Plan

Annika/Resfredag sa...

Sol, lovar du Ulrika? :) Ska bli kul att springa för er!