torsdag 12 september 2013

Sommaren som vägrade bli höst

Sommar på Island, juni 2013.

Jag vet, det är ett evigt tjat om den här sommaren som hänger i. Som vägrar att ge med sig. Och jag njuter, av varje sekund. I dag tog jag chansen att jobba hemma, hade en lång utredning att försöka ta mig igenom. Med myskläder, rufsigt hår och en skål med nötter tog jag mig an jobbet med alla fönster på vid gavel. Lunchen utnyttjade jag till en löptur i strålande sol. Och i dag kändes benen riktigt lätta, för ovanlighetens skull. Den känslan har jag burit med mig hela dagen. Kvällen avslutades med kompis + barnhäng, i sällskap av kebab och glass. Är det sommar så är det!

Fredag i morgon har jag hört. Det kan jag leva med. Till helgen väntar en inspirationsdag på Rosa Skrot (ett tjejgym på söder). Jag, och ett fyrtiotal andra tjejer från "min" träningsgrupp på Facebook, har bokat in oss på en heldag med bland annat Lofsan och Ida. Det kan inte bli annat än lyckat!

Inga kommentarer: