måndag 15 april 2013

Veckans träning (v. 15)


Jag har en alldeles "lagom" träningsvecka bakom mig. Helgens fokus har snarare bestått i fikamarathon och långa sightseeing-promenader i Tallinn. Balans är viktigt, men mitt mål är dock fortfarande att få till minst tre träningspass i veckan.

Måndag: Casall T.O.D. "Shoulder shape" (15 min)
Tisdag: Cykla 11 km. Uppvärmning, därefter 5 x intervaller 45-30-15, nedvarvning (30 min)
Onsdag: Casall T.O.D. "Ab shape" (15 min)
Torsdag: Springa 4,4 km (27 min)
Fre-sön: Många och långa promenader i Tallinn

Tjejvättern närmar sig (8 juni), så tanken inför kommande träningsveckor är nu att jag ska trappa upp cykelträningen. Jag har fortfarande bara kört på motionscykeln i garaget - det börjar bli dags att utmana "verkligheten" där ute. Vädret är tyvärr inte riktigt på min sida än så länge. Jag hoppas också komma igång lite mer regelbundet med att spela badminton. Det är skönt att "bryta av" med en bollsport emellanåt. (Hm, Tobias bollfixering verkar ha smittat av sig på fler än Sebastian!) Hoppas ni får en riktigt bra träningsvecka. May the Sun be with us!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Apropos Fahrrad: K hat seit Samstag ein eigenes und fährt schon fast ohne festhalten. Ganz wie Lotta ( ;

Annika/Resfredag sa...

Wunderschön J! Schon ohne festhalten, sie lernt schnell!