tisdag 16 april 2013

Sommarlängtan


Det är nära nu, sägs det. Lediga dagar och sol, glasspauser på stranden, båtturer i skärgården. Det har varit den längsta vintern någonsin, har det inte? Jag är så urbota less på tjocka overaller, sönderfrusna små fötter och livsfarliga isfläckar. Långa sommarnätter och löjligt lång semester, det vill jag ha. Minns ni känslan av att kunna gå ut i t-shirt? Det gör knappt jag.

 Jag vet inte om jag har varit tydlig nog - men ingen kan vara lyckligare än jag över att vintern snart är slut. Det finns hopp!

2 kommentarer:

Monica sa...

Alltså, när vi var och handlade i kväll kände jag att jag borde ha tagit på mig vinterjackan. Vädret här är skizzat!

Mimmi sa...

Jag är nog åtminstone LIKA glad, om inte gladare. MEn igår höll jag på att frysa ihjäl trots "vår"