onsdag 17 april 2013

Knäböj, ögonaböj!


För en månad sedan började Clara köra "30 dagar med squats" (squats = gamla hederliga knäböj). Jag var lite sugen på att haka på, men mer än så blev det inte. När sedan Lisa och Hanna började köra för ett par dagar sedan kunde jag inte låta bli att joina. Jag är nu inne på tredje dagen = än så länge är det överkomligt.

Upplägget är alltså ett gradvis ökat antal knäböj per dag, under en månads tid. Antingen kör du alla i en följd, eller delar du upp dem som du vill under dagen - det är helt upp till dig. Här får du lite tekniktips. Tänk bland annat på att ha ländryggen rak! Nå, vilka kör med mig?

4 kommentarer:

Birgitta sa...

kör på jag gjorde den för ett par veckor sen :)

Annika/Resfredag sa...

Bra jobbat Birgitta!

Anonym sa...

haha..vad komiskt, la du också ut detta igår..nu kör vi tills vi inte kan gå ;)
Maria O

Annika/Resfredag sa...

Great minds think alike!