söndag 14 april 2013

Hemma igen!


Efter en hellyckad weekend i Tallinn (ta chansen att åka dit om du inte redan har gjort det!), är jag nu hemma hos familjen igen. Helgen har bestått av sightseeing, fika, besök på museum, mer fika, och långa samtal om det mesta, allt i sällskap av en av mina bästa vänner. Visst är det skönt med den berömda "egentiden", men att få komma hem till pussar och kramar från världens finaste.. det är inte heller fy skam. Min familj har som vanligt haft fullt schema när jag har varit borta, det går knappast nöd på varken make eller barn när jag roar mig på annat håll. I morgon börjar verkligheten igen, men jag är så redo jag kan bli. Måndag, bring it on!

3 kommentarer:

Monica sa...

Är det vårt gamla Bamsespel? Puss och kram till barn och vuxna? Var du där med SP?

Annika/Resfredag sa...

Monnah, nej, Tobias köpte ett splitter nytt! Tallinn med Eva B. Superlyckat!

Sara.P sa...

Sp skulle gärna hängt med! Det låter härligt. Eva tyckte det var ett bra ställe för hela familjen. Kanske måste kolla in Tallinn alltså. Kram