fredag 12 april 2013

Resfredag: From Russia with love - Moskva


"När vi sitter i taxin på väg till Moskva, efter att ha landat på flygplatsen Domododevo, slås jag av storheten. Jag blir snart varse om att den där storheten, den går igen på alla plan..."

För ett bra tag sedan utlovade jag en mer utförlig rapport över resan som jag gjorde till Moskva i oktober. Jag är själv en flitig läsare av alla typer av recensioner, reseberättelser och tips inför resorna jag gör. Därför känns det extra kul att ibland kunna "ge tillbaka", och hoppas att någon i sin tur kan inspireras av mina resor. I onsdags publicerades en reseguide som jag har skrivit om Moskva på Reseguiden.se. Varsågod, här kan ni läsa fortsättningen på "From Russia with love - Moskva". Enjoy!

6 kommentarer:

Paulina, Reseguiden.se sa...

Jättebra reseguide! Tack för att du delar med dig av dina resor. :-)
/Paulina

Annika/Resfredag sa...

Tack Paulina!

Monica sa...

Du skriver verkligen fångande! Det är nästan så att jag vill åka till Moskva nu...

Freedomtravel sa...

Vad kul med en reseguide på RG! Bra skrivet! Vi har varit i Moskva en gång (ett ganska kort besök innan vi fortsatte med Transsibiriska järnvägen) och fick en liknande upplevelse av att mycket var rikt och exklusivt.

Annika/Resfredag sa...

Tack M.
Helena, har ni åkt Transsibiriska? Hur var det? Är jättenyfiken!

love sa...

zzzzz2018.7.24
ed hardy uk
pandora
golden goose sneakers
jordans
coach outlet
louboutin outlet
true religion outlet
canada goose uk
coach outlet online
cheap nfl jerseys