måndag 8 april 2013

Veckans träning (v. 14)


Måndag igen, och därmed dags att redogöra för förra veckans träning:

Måndag: Röhnisch Running School #12
Tisdag: Qigong 40 min
Onsdag: Casall T.O.D. #4 "Shoulder Shape" (15 min)
Torsdag: Röhnisch Running School #13
Fredag: Vila
Lördag: Röhnisch Running School #14
Söndag: Cykla 10 km (30 min)

Jag har alltid fört någon typ av träningsdagbok. Jag gillar att få ner saker och ting på pränt, då blir liksom prestationen mer påtaglig. Genom att föra träningsdagbok här i bloggen vet jag att fler än jag kommer att ögna igenom vad jag har haft för mig i träningsväg - det blir en bra morot att ta mig ut även när det känns tungt. Kalla mig gärna "ögontjänare", men för att komma i gång, och upprätthålla, min träning anser jag att alla medel är tillåtna. Jag har aldrig tidigare i mitt liv tränat så här regelbundet, så det fungerar uppenbarligen. Att jag dessutom har anmält mig till loppen i "Tjejklassikern" blir ytterligare en spark i baken för att få på mig träningskläderna. Andra bloggar/träningsforum på internet hjälper mig med både inspiration och motivation. Vad motiverar er att komma igång med/upprätthålla träningen? Kom gärna med några tips, kanske kan det rent av resultera i någon slags "best of"-lista!?

Ha en härlig träningsvecka!

1 kommentar:

Life of Lisa sa...

Jag har ganska bra motivation och när den saknas har jag ändå övertygelse om träningens förträfflighet och hur bra jag mår efteråt. Det räcker ganska långt.

Men annars är träningsdagbok det bästa. Funbeat, love it!