torsdag 11 april 2013

Tallinn nästa!För ett par månader sedan funderade jag över våra semesterplaner i sommar. Hm, vi har väl inte kommit så långt i den planeringen än, mer än att jag lämnat in semesteransökan på jobbet. Däremot fick jag för ett tag sedan ett ryck och beställde en resa till Tallinn tillsammans med en kompis. När jag bokade var det fortfarande mörkt och dystert ute, så resan var liksom ljuset i tunneln. Well, tiden går snabbt, och i morgon är det alltså dags att sätta sig på flygplanet till Estland. Vi har bokat in oss på vad som ser ut att vara ett riktigt mysigt hotell: Olevi Residents, som ligger mitt i gamla stan. Åh, jag ser fram emot att strosa runt i de gamla gränderna, och fika ofta och länge. Det är första gången jag åker till Tallinn - så tips på vad vi bör se och göra mottages tacksamt!

5 kommentarer:

Freedomtravel sa...

Åh, Tallinn är mysigt! Och skönt att komma iväg på en liten resa! Jag har varit i Tallinn tre gånger, men jag är nog ändå inte rätt person att tipsa. Det är nog tio år sedan jag var där senast, minst...

Anja Olergård sa...

Ett ställe i Gamla stan hyr ut Segway per timme. Görsmidigt att få åka runt dit man själv vill, stanna och fota och/eller vila/fika när det passar. Helt klart mitt bästa Tallinnminne. Men ät inte på torget i Gamla stan. Overpriced turistmat. God pepparsås visserligen, men så grymt generiskt. Annars är detta nog inte generellt sett ett ställe man åker till för maten. Ha det så kul i a f. Våren har kanske kommit dit?!

Annika/Resfredag sa...

Tack hörrni! Hm, segway säger du Anja. Det ser ju livsfarligt ut!?

Anja Olergård sa...

Jag är verkligen inte sportsligt begåvad men man lär sig på max tio minuter. Och det är sååååååå kul!!!

Annika/Resfredag sa...

Anja, det var tydligen inte säsong för Segways. Kanske nästa gång..!? :)