torsdag 25 april 2013

God morgon!


Så här såg det ut i morse när jag skulle ge mig av till jobbet. Det här måste väl ändå vara den ultimata definitionen av en "God Morgon"!? För att citera Lisa när hon såg den här bilden på Instagram (ni hittar mig under aniika80) - "Alltså. När man ser sina kids sådär, bara "Måste skaffa tiotals! Börjar imorrn!"

5 kommentarer:

Louise sa...

tio är väl att ta i, men jag tycker vi synkar åtminstone en trea om några år för först förra inlägget "väldigt gravid och väldigt lycklig" och sen det här...tema utan att du tänker på det Aniika! Ni får för söta barn asså!

Sara.P sa...

Haha. Gillar temat. Och trean är väldigt lovely ;) Men tio? Högst tveksam.

Monica sa...

Jag är lite ledsen över att vi inte kunde få fler barn. Tror att jag hade klämt dit en sladdisfyra för några år sedan för att bearbeta min fyrtioårskris. ;)

Annika/Resfredag sa...

Ni tänker att det är ett tema? Haha, är det därför jag gör mig av med alla mina bebiskläder? Nja, det blir nog inget med det. Trean alltså. Men, man ska aldrig säga aldrig. Eller hur?

Louise sa...

hehe fast att behöva köpa en helt ny bebisgardrob är väl knappast en orsak att INTE få fler barn ;)