onsdag 24 april 2013

Min teammate!

När allt snurrar på ganska fort på alla plan, är det skönt att vara del av ett team. Att ha en teammate med en stark axel att luta sig mot. En teammate med en trygg hand att hålla i. Någon man prata med om allt, och inget också för den delen. Någon som känner mig bättre än vad jag känner mig själv. En teammate som älskar mig, och som jag älskar tillbaka. Som jag vill åldras med. Och som dessutom råkar vara en helt fantastisk far till mina (okej då, våra) barn. Med den här mannen vid min sida blir jag starkast i världen!

Portugal 2008. Väldigt gravid, och väldigt lycklig!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Oh vilken vacker kärleksförklaring

Tobbe sa...

Jag vill alltid vara i ditt lag!!

Sara.P sa...

Vänta lite nu, Tobbe läser du Annikas blogg? A har sannerligen ett och annat att lära av dig. Han läser varken Annikas eller min blogg...
Fint skrivet också så klart!

Monica sa...

Fint!

Mimmi sa...

Nästan så att jag fäller en tår. Så fina ni är/var tillsammans.

Charlotta sa...

Vackert! Och ni är ett väldigt bra team!!

Sigrid sa...

Kärlek!