måndag 4 mars 2013

Veckans träning (v. 9)

Det har varit en konstig vecka rent träningsmässigt. Jag har känt mig trött och hängig, och framför allt inte alls sugen på att träna. Kanske var det så att andan gick ur lite grand efter Tjejvasan? Jag tror hur som helst att det är viktigt att lyssna på kroppen, därför har det mest blivit snabba promenader under veckan. Lagom till helgen började jag fungera normalt igen, skönt att få känna sig hundra efter nästan en veckas svacka.


I onsdags kväll hade jag och F stora planer på att susa nerför backarna i Flottsbro. När vi kom dit strax efter kl 18 upptäckte vi att det var sportlovstider - och att skiduthyrningen stängde 4 timmar tidigare än vad den brukar (borde det inte vara tvärtom?).


Vi kunde ju inte åka hem med helt ogjort ärende, så vi samlade istället ihop oss och satte via bakvägen fart upp, upp, upp och hamnade på toppen av skidbacken istället. Bra med flås!

Måndag: Powerwalk (1 timme)
Tisdag: Vila
Onsdag: Powerwalk (45 min)
Torsdag-Fredag: Vila
Lördag: Casall T.O.D #1 Energiser Shape (15 min)
Söndag: Cykling 6.5 km (20 min)

Kommande vecka hoppas jag få komma ut och springa en runda eller två, men först vill jag ha en aning mindre glashala vägar. Jag känner också att det är hög tid att utnyttja det där Sats-kortet som bara ligger och dammar i träningsväskan. Nu kör vi!

6 kommentarer:

Fröken M sa...

haha... häromdagen när jag var ute och sprang trodde jag seriöst att jag skulle trilla och bryta varje ben i kroppen. Det gick så långt att jag började fantisera om att kunna lägga upp en instagrambild från akuten...
Nu blev det ju tack och lov inte så, men det fick mig i alla fall att börja fundera på att köpa broddar...
Eller ska man leva lite vild and crazy en månad till och hoppas på bara och isfria vägar ?
Nåväl, det tål att tänkas på ;)
KRAM

mammaspring.com sa...

Har ni samma väder där som här? Snö, snö och än mer snö! VARFÖR kan inte den där våren komma nu?!

Men du - vilket tufft gäng ni är som ger er upp för backen! Du verkar haft en bra vecka! Lycka till med Sats :)

Monica sa...

Så söta ni är!

Annika/Resfredag sa...

M, tror broddar är bra. Inte kul att behöva riskera livet för några kilometer. Kul att du har kommit igång på riktigt!
Mammaspring, jo, snö, snö och snö. Usch, jag vill ha VÅR! Sats ja, visste att det var något jag hade glömt :)

Anonym sa...

Kom till SATS på fredag du duktiga träningskvinna :) / Maria O

Annika/Resfredag sa...

Jobbar tyvärr på fredag... Stackars SATS-kort!