tisdag 5 mars 2013

West Side Story!

Jag tänker ofta att jag ska bli mer kulturell. Gå och humma lite över tavlorna på Moderna Museet, nicka lite lätt åt någon svårtolkad pjäs på Dramaten, eller kanske med höjda ögonbryn förundras över kluriga melodislingor på Operan. Ungefär så. Det brukar sluta med att jag hamnar i en halvfull biosalong på Heron City, tillsammans med en låda popcorn och en Cola light. Jag vet inte om jag ens skulle våga antyda att bio är kultur. Eller?

Min första, och största, riktiga "kulturupplevelse" fick jag uppleva som 15-åring. De där magiska timmarna på Cirkus, fastklistrad framför Kristina från Duvemåla, kan ha varit några av de bästa i mitt liv! I juni ska jag äntligen få en "äkta" kuturdos igen, denna gången på Stockholms stadsteater i form av föreställningen West Side Story. En av huvudrollerna spelas av min ungdomsidol Karl Dyall. Biljetterna fick jag och Tobias av våra fantastiska grannar. Så, nu har jag alltså ännu en anledning till att längta efter sommaren!


2 kommentarer:

Louise sa...

på min födelsedag! kan inte bli annat än fantastiskt :)

Annika/Resfredag sa...

Eller hur!? :)