måndag 18 mars 2013

Veckans träning (v. 11)

Foto: FBBC (Bildbevis! Raden längst ner, nr 5 från höger.)
Det är inte varje dag man gör en hel veckas träningsranson på en och samma dag, men i lördags var det bara att köra. Kroppen klarar mer än vad man tror! Annars har veckan bestått av ett par pass från löpskolan, vilket jag tänker köra vidare på under kommande vecka.

Måndag: Löpning 6 km (35:25), Pass 4 Röhnisch Running School
Tisdag: Vila
Onsdag: Eh. Bowling. Räknas det?
Torsdag: Löpning, Pass 5 Röhnisch Running School 10 min jogg, därefter 12 x 30 sek max + 30 sek jogg + 30 sek vila, avsluta med 10 min jogg
Fredag: Vila
Lördag: Fazer Blogger Boot Camp, med inte mindre än 4 träningspass à 1 timme: Cykel, Löpskola, "Mudmania"(styrkeövningar utomhus), och "SOMA"
Söndag: (Välbehövlig) vila

Nu vill jag höra hur det går för er? Har ni något mål med er träning, och i så fall vad? Själv siktar jag som bekant på Tjejvättern som går av stapeln den 8 juni, och innan dess väntar Vårruset med jobbet. Vår. Jag längtar!

9 kommentarer:

Hanna sa...

Hej! Din Mudmania-partner här! Tänkte ge mig till känna att jag hittat din blogg :)
Jag har flera mål, men bla Fjällhalvmaraton i augusti, Stockholm marathon på bättre tid än för två år sen samt milen på mindre än 50 (är inte så snabb). Fast vissa dagar känns det som att målet mest är att hinna träna!

Vilken fin blogg du har!
//hanna

Annika/Resfredag sa...

Vad kul Hanna, fick ju aldrig chansen att säga hej då till dig. Tack för en grym insats, vad stark du är!

Och du , vad menar du med "är inte så snabb"? Jag har nyligen klarat milen under timmen, och är superlycklig över det. Under 50 känns som en utopi för mig! Och vad kul med Fjällhalvmara. Lycka till, hoppas vi springer på varandra igen!

Hanna sa...

Vad snällt sagt-jag är omgiven av snabblöpare :).

Tack själv för en bra sparring-kul var det! Och hoppas dina fötter överlevde mina dubbar :).

Vi kan kanske höras lite framöver?!

Monica sa...

Mitt mål är att klara av att jogga över huvud taget. Just nu tränar jag långsamt upp min vänsterfot igen. Som du vet hade jag inga snygga ben från början, men nu ser verkligen min vänstra ankel ut som moster Es... Jag använder mig av stödstrumpor och njuter av att gå utan att halta och utan att ha ont!

Sara.P sa...

Jag tänker som Hanna här skriver. Fast inte de delarna med fjällhalvmarathon (fast oj det låter faktiskt väldigt lockande!), marathon och milen under 50. Utan mer, jag hoppas hinna och kunna träna! Mitt stora årsmål, att springa en mil, har jag checkat (giggeling) så nu jobbas det på att öka farten. ,

Hanna sa...

Här är det Stockholm Marathon och Lidingöloppet som är årets största utmaningar! Och så två halvmaror och en drös med 10 km-lopp. :) Och så skall jag ha roligt ända in i kaklet - det är det viktigaste av allt och mitt enda mål med träningsåret 2013. :)

Kram!

Annika/Resfredag sa...

Hanna, absolut!
Monnah, skönt att du är på gång igen. The only way is up!
Sara, grymt ju. Var ska detta sluta, om du redan uppfyllt ditt årsmål?
Hanna, du är galen. På ett bra sätt.... :)
Tack för att ni delar med er, ni inspirerar mig!

Anonym sa...

Siktar på sth Marathon. Full fart framåt alltså.
www.angel19.blogg.se

Annika/Resfredag sa...

Jättekul att läsa om alla era mål. Full fart framåt alltså!