lördag 9 mars 2013

Fru Pannben

Låt mig få presentera kvinnan med stort K, min vän och inspirationskälla: Fru Pannben. Jag inser nu i efterhand att hon borde ha haft en given plats på min tio-i-topp lista över starka kvinnor som jag inspireras av. I går prydde hon löpet på Expressen, och hade ett heluppslag inne i tidningen. Egentligen borde hon ha fått pryda varje sida i tidningen. Lisen har lyckats att gå från soffpotatis (hennes egna ord), till en 30 kilo lättare, läckrare och framför allt tränande version av sig själv. Hon är ett levande bevis på att allt går - om man bara vill. Vill ni läsa mer om denna Superwoman tycker jag att ni ska läsa hennes blogg här.

Lisen, tack för att jag har fått tillfället att lära känna världens coolaste brud. Du äger!


2 kommentarer:

Monica sa...

Och jag vill bara instämma i hyllningskören!!

Den medelålderskvinnan sa...

Hur himla gullig är inte du???!!! Fru Pannben är nog det finaste namnet ever!!! Tack finaste!