tisdag 12 februari 2013

Spekulationer om Danny och Molly

Bild: Metro.se
Hörrni, vi måste diskutera det här med kärleksparet "Dolly" (Danny Saucedo och Molly Sandén). På jobbet idag hörde jag spekulationer om att hela grejen i själva verket är någon form av pr-trick antingen för att 1) Molly behöver lite mediabevakning inför hennes nya skiva som snart ska släppas, eller för att 2) Danny i själva verket är gay, men inte orkar med alla spekulationer just nu och därför väljer den "lätta vägen ut".

Själv blev jag rejält förvånad över nyheten om Dolly (och lite avundsjuk), men tycker att de är rätt söta ihop. Jag har väldigt svårt att tro att kärlekshistorien bara skulle vara ett pr-trick, det känns liksom lite för avancerat för att vara Sverige. Vad tror ni?

4 kommentarer:

Lisa sa...

Haha, sjuukt att det är värsta spekulationen.
Men jag är på din linje. För avancerat pr-trick för att vara Sverige.

Monica sa...

Dolly forever. Två AF-barn med mycket gemensamt. Det där blir fint, det.

Tobbe sa...

Jag undrar om du och jag är ett PR trick?

Annika/Resfredag sa...

Haha, ja, vem vet? :)