onsdag 13 februari 2013

Kung Bore

Han har tagit ett stadigt grepp om mig i år, den där Kung Bore. I dag har jag liksom frusit inifrån, men känner mig betydligt varmare efter lite kvalitetstid med en av mina bästa kompisar. Efter jobbet möttes vi upp för en turbouppdatering över en god middag på Serrano i Liljeholmen. Jag hann hem till mätta, pyjamasklädda och tandborstade barn, och fick nöjet att läsa de obligatoriska två kvällssagorna. 


För att ingjuta hopp om att det finns ett liv även efter vintern tillbringar jag kvällen framför datorn för att bläddra igenom sommarens fotomappar.


Tänk att det ändå finns dagar då man kan gå med bara armar, redo att trä långa rader av smultron på ett strå. Just i dag känns en resa till månen mer uppnåelig än en somrig, svensk sommardag, men det finns ju tydligen bildbevis på att det har hänt förut.

I morgon är det som bekant alla hjärtans dag. Kommersiellt tjafs eller inte - morgondagen ger ett utmärkt tillfälle att sprida lite extra kärlek runt er. Själv tänker jag dela ut minst ett anonymt paket till någon jag tänker på lite extra. Peace & love till er alla!

Edit: Ett tips inför alla hjärtans dag är att gå in på "Anonym Nätkärlek" och skicka iväg lite kärlek över nätet. Jag har fått tre anonyma "kärleksmail" de senaste dagarna, det var det bästa som har hänt mig på länge! Tänk att några fina förskrivna rader kan betyda så mycket...