lördag 9 februari 2013

Schlaaager!


Schlagerkvällen till ära känns vår blinkande, kulörta ljusslinga mer aktuell än någonsin - trots att julen är long gone. Jag har precis hackat upp ett gäng grönsaker, plus skinka, kyckling och kräftstjärtar vilka ska fylla pitabröden som utgör kvällens schlagermeny. Om någon timme kommer de första gästerna. Tydligen tävlar min bästa kompis Pernilla Wahlgren i kvällens deltävling. Nog för att jag inte hann titta på förra veckans show, men det här kommer jag inte missa. Kanske är det till och med så att allas våran Danny hunnit lära sig replikerna utantill?!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Är det Tobias små fötter som trampat upp en stig i snön till vedförrådet?!/Peter
Låt nummer 3 var väl fin...

Annika/Resfredag sa...

Va, kollade du ens på Mello? Du slutar aldrig att förvåna mig.