fredag 8 februari 2013

Where to go?
En mamma, en pappa, två barn, och en hel värld som ligger där ute och väntar på oss. Sommaren närmar sig, tro det eller ej, och det börjar bli dags att fundera på semesterplaner. Vi gör förmodligen ingen större utflykt just i år, men man ska aldrig säga aldrig. I vår familj ligger passen alltid redo.

Jag fick ett städryck idag, och började rensa bland lådor och skåp. Bland mina gömmor hittade jag alla gamla fotoalbum, och drömde mig tillbaka till den jordenruntresa som jag gjorde för tio år sedan. När jag skulle planera inför min livs resa satte jag mig med en karta och ringade in alla platser jag hade drömt om att åka till. Efter många "om" och några "men" blev den slutgiltiga rutten: Sverige - Costa Rica - Kalifornien - Hawaii - Fiji - Nya Zeeland - Australien - Thailand - Sverige (där jag mellanlandade i tre veckor innan jag flyttade till Berlin. Ack ljuva ungdom). Höjdpunkten? Det måste vara Nya Zeeland. Eller Costa Rica. Eller... Hm. Svår fråga. Låt mig återkomma. Från och med nu kommer jag att köra restema på bloggen varje fredag. Tema är bra, och resor ännu bättre. Restema låter därför i mina öron som den ultimata kombon. Trevlig helg!

11 kommentarer:

Monica sa...

Fint!

Anonym sa...

Aber genau zu den Piraten würde ich ja nun doch nicht fahren! Lass Deine Playmobil-Familie doch bitte schnell ein Stückchen weiter reisen! LG

Freedomtravel sa...

Restema låter toppen tycker jag! :) Vilken häftig resa du gjorde då! Ja, vart ska man resa...? Bara att drömma och fundera är toppen! Det finns ju sååå många resmål att välja på i världen!

Annika/Resfredag sa...

Haha J, das werde ich machen. Piraten sind ja nicht was wir wollen, auf jeden fall nicht in Somalia.

Helena, eller hur? Hur ska man välja... Blunda och peka?

Charlotta sa...

Vad sägs om Mora om två veckor? :)

Annika/Resfredag sa...

Challe - Mora låter nice, det kör vi på!

Freedomtravel sa...

Blunda och peka... haha, ja kanske? Det låter spännande!
Man kan i alla fall få lite nya idéer av att titta på kartan! Vi tänkte "varmt på sommaren" + "inte alltför långt bort" + "vid vatten" och tittade med öppna ögon på kartan. Sedan blev det sol och badsemester i Ukraina! Det var toppen! :)

Lina sa...

Åh det låter spääänande :) Måste bli bättre på att kika in ;) Följer ju sååå många bloggar. Flr mig bär det av till Mexico imorn på jobb 1v..... Ha en härlig vecka, kram kram Lina

Lina sa...

Joo, vill du gästblogga hos mig??? Vet inte om jag frågat tidigare? Skulle va jätte kul om du vill blogga lite sammanfattat om ert halvår i thailand??? SÅ länkar jag såklart gärna till din blogg. Vore kul, kram kram

Annika/Resfredag sa...

Lina, visst kan jag göra det! Mexico låter inte illa alls, precis vad jag skulle behöva just nu...

Life of Lisa sa...

Det är ett tema jag ser fram emot!

Du kanske kan berätta för oss vart vi ska åka till vintern också? En månad tänker vi. Familj. Men inte semester, utan resa. Du vet.
(Vi tänker kanske Brasilien? Alltså, sista bud. Tänkt så i kanske ett par veckor. Kan ändras. Varit där? Vet något?)

Costa Rica gjorde vi 08. Lovely.

Kram!