tisdag 26 februari 2013

Familjen über alles!

I torsdags fick jag världens bästa överraskning. För att göra en lång historia kort (den långa versionen kommer), dök en styck mamma och tre styck systrar upp här i Stockholm - varav den ena systern hade kommit hela långa vägen från USA. Jag fick nöjet att spendera en helkväll (och en halv natt) med dem, innan både de och jag skulle ge oss iväg på andra äventyr. 

Ingenting gör mig så lycklig som att få spendera tid med min familj, både den stora och den lilla!

Hela (stor)familjen samlad! Korten togs på min trettioårsdag.

6 kommentarer:

Monica sa...

Amen, syster.

Sara.P sa...

Härligt!

Anonym sa...

Wer war denn Nummer 3?

Mimmi sa...

Det ser lite ut som mammas "altare". Tack för fina dagar!!

Mimmi sa...

J: både jag, Monna och Kajsa kom till Stockholm.

Annika/Resfredag sa...

Mimmi - precis vad jag tänkte. Men så har också altarets ägarinna (Kajsa) lärt sig av den bästa! :)