tisdag 26 februari 2013

Veckans träning (v. 8)


Jag lovar, snart ska jag lägga upp bilder på annat än skidor. Våren är ju på väg!

Förra veckan ligger bakom mig, och med den också Tjejvasan. Känns fantastiskt skönt att nu låta solen smälta bort Stockholms snö. Jag längtar efter att springa, långt och länge. Förra veckans träning dominerades (såklart) av lördagens bragd -TRE MIL på längdskidor Det är verkligen, verkligen långt. Hur man klarar att genomföra det "riktiga" Vasaloppet, dvs. 9 mil, det förstår jag bara inte. Så här såg alltså förra veckan ut:

Måndag: Casall T.O.D #4 "Ab Shape" (15 min)
Tisdag: Qigong (40 min)
Onsdag: Längdskidor 6,3 km
Torsdag-fredag: Vila
Lördag: Tjejvasan 3 mil
Söndag: (Välbehövlig) vila

Kroppen kändes förvånansvärt pigg både i söndags och i går. Däremot känner jag en förkylning komma smygande. Vik hädan - jag vill ju springa!

4 kommentarer:

Louise sa...

Ja NU kan det bli vår!

Monica sa...

Utah firade mig med ett nytt snöfall. Tjoho. Liksom.

Annika/Resfredag sa...

Vår ja, precis. Snö, nej tack!

Lina sa...

Nu vill jag höra om tjejvasan!!!!! ;-) nyfiken!!!