söndag 13 januari 2013

Where to start?


Veckan som kommer är vår mest intensiva på länge. Tobias ska i princip jobba dygnet runt, och själv har jag flera viktiga deadlines på kontoret. Samtidigt vill jag hinna prioritera barnen, träning, och en massa andra grejer som måste göras. I dag har jag funderat mycket på hur man gör för att "maxa" sin tid. Vi känner väl alla någon sån där überperson, en person med lika mycket (lite) tid som du själv, men som ändå tycks hinna allt, och mer därtill. En sån där person som har koll på allt, vet allt, kan allt, och dessutom har en tilldragande personlighet. Och är vältränad. Hur blir man sån? Går det? Jag skulle väldigt gärna bli lite mer über = organiserad, strukturerad och planerad. Så, var börjar jag?

Tänker någonstans att min dröm om att maxa tiden får ses som bilden ovan. Ett gäng stenar, och så jag. Alla stenar ska plockas upp. Det är omöjligt att plocka upp alla på en gång, men en och en går bra. Sen, när jag blir starkare, då kommer jag kunna plocka upp flera på en gång. Jo, så får det bli. En sten i taget.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Skaffa en stadig skottkära, det är bra att ha när man plockar sten! /Peter

Fnulan sa...

Ja du.... hur ska man få allt att gå ihop???