lördag 12 januari 2013

Sportlovskänsla!

Jo, faktiskt. Dagen har verkligen gått i sportlovets tecken. Jag började min lördag genom att stiga upp klockan 06:30 (!) för att åka till Rudan på skiddejt med en av tjejerna jag ska köra Tjejvasan med. Det var fortfarande mörkt när vi kom dit, och vi var nästan först i spåren. Jag kände mig ganska missmodig efter ett pass i Ågestas skidspår igår, men idag var det som om något lossnade. C gav mig lite bra tips om diagonalåkning, och med det i bakhuvudet kunde jag för första gången känna mig någorlunda bekväm på diagonalen. Efter lite teknikträning och uppvärmning gav vi oss ut i skidspåret. Sammanlagt körde vi cirka åtta km, vilket jag var otroligt nöjd med. Lyckades göra en rejäl vurpa, men i det stora hela känner jag för första gången något slags hopp om att det här kommer gå vägen.


Efter en snabb dusch hemma var det dags att packa ner en termos med varm choklad, klä hela familjen varmt, och åka ut till Flottsbro på lite pulkaäventyr. Jag har, trots mina tiotal år i Stockholm, aldrig varit i Flottsbro. Blev positivt överraskad av de fina slalombackarna, även om en viss backångest infann sig så fort jag såg liftarna skymta fram mellan granarna. Som sagt, det där med utförsåkning är inte alls min grej. Vi hoppade över själva skidåkningen idag, och koncentrerade i stället oss på att fika och åka pulka. Inte alls fel om ni frågar mig.


Väl hemma hoppade vi alla i bubbelbadet, och ni kan gissa att jag kände mig ganska mör framåt eftermiddagen. Det blev en välbehövlig sovpaus innan middagsbestyren började. (Testade för övrigt LCHF-biffar med mozzarella efter tips av Lisa, receptet hittar ni här. Supergoda!) Finns det förresten något skönare än att sova en stund på dagen? Nä, jag tror faktiskt inte det. I kväll ska Tobias jobba, och jag tänkte skapa någon slags ordning i min garderob. Min garderobsproffs till syster hade inte varit nöjd om hon hade sett kaoset jag har lyckats skapa. Just i det här avseendet är det tur för mig att hon numera bor på andra sidan Atlanten...

7 kommentarer:

Monica sa...

Så underbart mysigt det ser ut! Hm. Du ska ju inte avslöja din garderobsstökighet så här publikt! Tryck in och stäng dörrarna bara om någon kommer. Jag till exempel.

Fröken M sa...

haha... jadu, det kan man verligen kalla för fasa !! och jag som inte fattar hur jag ska klara en mil. Men det sägs ju att man kan klara ALLT - bara man vill, och från att ha varit helt anti vid jul har jag faktiskt bestämt mig för att jag vill så nu finns det ingen återvändo.
Jag SKA klara en mil ;) Kram

Annika/Resfredag sa...

Bra plan Monnah, så får det bli.
Fröken M, klart du klarar en mil! Klarar jag, klarar du!

Charlotta sa...

jag ser det som mitt ansvar att hjälpa dig bli lite mer vän med utförsåkningen efter vasan då :) för det är faktiskt hur kul som helst! Och tack för att du nämnde mig och mina tips, det lät så proffsigt så jag satt här och fick mig ett litet men gott skratt :) snart kör vi igen!

Annika/Resfredag sa...

Jo C, där har du minsann en del att jobba med - att få mig att tycka det är kul!

Lisa sa...

wow vad seriöst, heja dig!

Själv har jag helt kommit av mig, skärpning i helgen!

Aniyanewjackson sa...

L' met en lumi le manque g de ressources tant pour du transport adapt de l'interpr ou encore de l'accompagnement sp Ce manque de ressources ne se r pas par la magie de l'offre et de la demande sur le march priv Les personnes vivant avec des incapacit bien que pr de 50% (CANSIM 115 0005) de cette population de moins de 65 ans soit active, se retrouve avec des salaires m entre 10 000$ et 25 000$ selon les tranche d' La demande est pr mais les revenus de cette client sont trop bas pour qu'un march s'y int. {tag: Yeezy 500 All White}

Air Jordan 5 Retro Metallic Black Silver, Most web browsers will allow you to turn off cookies. You should look at your web browsers Settings or Help menu to find out how this is done. However, please be aware that switching off cookies may affect the way the Site operates and adversely affect the quality of your experience on the website..

About UsContact Us,We've previously discussed the exploitative nature of streetwear culture on this website. Basically, it's centered around paying a ridiculous amount of money to wear clothes from a select few brands that are deemed "hot." You got your Supreme, your Gucci, your Off White and Yeezy, and so on. These are the brands the Your Favorite Rapper wears.Everyone knows these labels are wildly expensive and difficult to procure, and yet Your Favorite Rapper can either afford to pay the high price of fashion, or stands to benefit from it, so criticism of the culture has been nonexistent. {tag: Where To Buy Yeezy 500 Bone White}

12h agoByOhio must provide more transparency on coronavirus nursing home deaths: editorialOhio must provide more transparency on coronavirus nursing home deaths The coronavirus has wrought hardship and pain to many in Ohio, including those who have lost loved ones and for whom it's even been hard to mourn. But it has highlighted that Ohioans have a right to greater transparency, including about what is happening in the state's long term care facilities, writes the editorial board. In the summer of 2018, the commission was disbanded, finding precious little evidence of the widespread cheating Trump claimed existed, writes Brent Larkin.