onsdag 23 januari 2013

Vilken träning tycker du är roligast?

 ... eller för att fånga in er alla, vilken träning tycker du är minst tråkig? Om jag bara får välja en träningsform får det nog bli löpningen. Jag skulle dock ganska snabbt bli uttråkad av att springa varenda eviga dag. Nej, jag är övertygad om att nyckeln till att tycka det här med träning är kul stavas v-a-r-i-a-t-i-o-n! Tycker du det är dötrist att träna? Prova något nytt. Jag menar inte att du måste anmäla dig till en kurs för att ta svart bälte i karate. Nej, det kanske istället räcker med att dra med kompisen för att spela en match badminton. Eller varför inte ta lite "egentid" på badhuset för att simma några längder, och sedan runda av genom att äta ett gäng apelsiner i bastun? Är det sommar kan du och familjen hyra/låna en kanot. Kanske kan du rent av damma av cykeln som står och skräpar i garaget?

För mig var nyckeln till att komma igång med träningen att anmäla mig till ett lopp. Att betala den där anmälningsavgiften till 2012 års upplaga av Tjejmilen, det är något av det bästa jag har gjort! (Vilket i sin tur ledde till att jag nu ska genomföra en Tjejklassiker. Allt är möjligt, I tell you!)

Springa, paddla, simma, styrketräna eller cykla? Anpassa dig efter årstid och humör,  och se till att variera träningen.

8 kommentarer:

Louise sa...

så rätt!! appråpå efter säsong... min väderapp flashade -20 till helgen här. Ehm. säkert att vi inte ska vi ta simhallen och den där bastun istället för Ågesta?

LinaTriathlet sa...

Variation är det bästa! :)

Charlotta sa...

louise, är du ingen viking? :) oj, blir det så kallt får vi nog se det som positivt att det finns flera helger kvar som vi kan åka tillsammans på...

Och förresten Annika, vilket inspirerande blogginlägg!

Monica sa...

Vilken träning syftar du på? Själv satsar jag på den träning som kommer att bli av. Någon gång. I framtiden.

Tina sa...

Jag tycker ÄT-TRÄNING räknas. Då får man starka käkar. Jag är inne på vecka 4 av väldigt varierande träningsmetoder. Dra klumpedunsar efter sig på pulkor var den jobbigaste. Simma den roligaste. Löpband den tråkigaste. Skotta snö den ovanligaste för oss. Lyfta Max blir jag stark av! Tack för inspiration.

Freedomtravel sa...

Håller med om det där med variation! Just nu är det vårt dvd-träningsprogram som gäller! Men vi varvar lite med pass på Worldclass, mest BodyPump och BodyBalance.

Annika/Resfredag sa...

Hehe Tina, all träning måste väl räknas! :)

Och ja, variation är grejen!

Unknown sa...

discount sunglasses
tiffany and co
michael jordan shoes
nmd adidas store
longchamp online shop
nike roshe run
toms outlet store
michael kors handbags,michael kors handbags clearance,michael kors clearance
michael kors outlet online
jordan shoes on sale
cheap uggs
lacoste polo shirts
tiffany and co jewellery
skechers go walk
michael kors outlet
michael kors outlet store
skechers shoes
tiffany online
chrome hearts outlet
nike roshe one
michael kors handbags
adidas yeezy boost
http://www.oakleystoreonline.us.org
yeezy sneakers
adidas nmd
longchamp handbags
adidas yeezy uk
tiffany and co uk
adidas nmd runner
adidas tubular
nike zoom
michael kors outlet store
adidas yeezy boost
chrome hearts
oakley vault