torsdag 24 januari 2013

The Real Thing


Alltså. Nyttiga substitut i all ära, men inget går upp emot äkta vara! På bilden ovan ser ni en hel plåt med "nyttighetsmuffins" som åkte i soptunnan i veckan. Dyra och nyttiga ingredienser, absolut. Värt ett försök, men inte värda kväljningarna. Varför bara inte äta en "äkta" muffin och njuta av den, i stället för att tvinga i sig ett supernyttigt, men äckligt, "substitut"? Och när jag ändå håller på. Stevia? Ärligt talat, är det någon som tycker det är gott? Jag klarar inte bismaken. Tycker rent av att den är vidrig.

Dagens slutsats? Ska du äta, ät saker som du tycker är goda på riktigt, fast med måtta. Det måste väl ändå vara det bästa i slutändan!? (Fast det ena behöver inte utesluta det andra. Det finns massor av nyttiga saker, som inte bara är bra för kroppen, utan som också smakar gott. På riktigt.)

2 kommentarer:

Monica sa...

Lev enligt 80-20. 80% av tiden äter man nyttigt och rätt. Då kan man ägna ca en dag i veckan åt att äta "vad man vill". Smart, va?

Freedomtravel sa...

Jag kan hålla med - det som man äter för att det ska vara lite extra gott ska ju också vara det! Det handlar väl snarare om hur mycket och hur ofta man äter det där extra goda ;)