tisdag 22 januari 2013

En sån dag


I dag är en sån dag då jag önskar att jag bodde nära min "storfamilj". Visst blir världen lite mindre med hjälp av bloggar, facebook och telefon, men inget går upp emot att ses på riktigt. Det här med att bo som ensam "Håkansson-unge" i hufvudstaden, det är faktiskt lite tradigt ibland. Just i kväll längtar jag efter syskonmys och långa promenader, Mimmis semlor och magiska solnedgångar i Blekinges skärgård. (Och jovisst saknas det en och annan familjemedlem på bilden. Jag saknar er alla - ingen nämnd, ingen glömd!)

5 kommentarer:

Mimmi sa...

Åh. Längtar också.

Louise sa...

vet så väl hur den känslan är! Hade en av mina storasystrar här igår och det gjorde tyvärr inte saken bättre, snarare tvärtom...

Monica sa...

Bubububu. Jag lipar lite, fast samtidigt känns det som att sommaren är närmare än någonsin! :) Kram.

Annika/Resfredag sa...

Ja, skynda dig sommar! Kom så snabbt du bara kan!

Anonym sa...

Har varit på Sturkö och inspekterat idag, allt finns kvar.../Peter