måndag 21 januari 2013

Förra veckans träning (v. 3)


Måndag, tjohoo! Med fem veckor kvar till Tjejvasan borde jag verkligen fokusera ännu mer på längdskidor, men jag har inte riktigt fått ihop det, varken tids- eller motivationsmässigt. Ny vecka, nya tag, heja, heja!

Veckans träningstips alla kategorier får bli Casalls app T.O.D. - "Training of the day". Vi har äntligen skaffat oss en iPad, och Casall-appen var det första jag laddade ned. (Gratis!) Nu finns inga ursäkter kvar till att inte träna hemma, jag lovar. Förra veckan hann jag med fyra träningspass, vilket jag verkligen får vara nöjd med eftersom förutsättningarna inte var de bästa med en-styck-dygnet-runt-jobbande-make. Here we go:

Måndag: Längdskidor i Ågesta, 9 km
Tisdag: Vila
Onsdag: Casall T.O.D. # 17 "Stretch It Out" (30 min)
Torsdag: Vila
Fredag: Sats, styrka fokus armar (45 min)
Lördag: Längdskidor i Ågesta, 5 km
Söndag: Vila

Veckan som kommer satsar jag på längdskidor och hemmaträning.  Egentligen längtar jag mest efter att få springa med vårljumma vindar i håret. Kanske att det händer om ett decennium eller två. (Bitter? Jag? Aldrig! Jag älskar vintern. Not.)

7 kommentarer:

Freedomtravel sa...

Själva börjar vi med vårt nya träningsprogram i vardagsrummet om 30 min. Wish us good luck! ;)

Fnulan sa...

Kom och sparka mig där bak......

Elin sa...

Annika Du äger ( har läer mig av Simon ) Tänk att min lilla Annika skulle bli en så fokuserad "friskis " Ärligt talat tycker jag du är jätteduktig.

Sofia - ett bättre du sa...

Vad skoj att du ska åka tjejvasan! Lycka till med satsningen. Låter som en härlig träningsvecka :).

LinaTriathlet sa...

Jag längtar också efter vårljumna vindar.

Lina sa...

LÄngtar så själv efter våren!!! men du kommer att klara tjejvasan galant!!! Heja dig! :-)

Annika/Resfredag sa...

Tack hörrni, med er pepp börjar jag faktiskt tro att det här kommer gå vägen! :)

Fnulan, här kommer en välriktad spark. Det är bara att köra!