söndag 20 januari 2013

Reseguiden.se

I dessa tider av snö och kyla spenderar jag gärna tid framför datorn genom att surfa runt på olika resesiter, bland annat Reseguiden.se (gillar också Escape360 och Hallins reseblogg). Lika gärna som jag läser om andras erfarenheter av sina resor, skriver jag om mina egna. I fredags publicerades en reseguide som jag har skrivit om en av Thailands otaliga pärlor. Här kan ni läsa om Koh Mook - ön med den magiska piratgrottan.

Sivalai Beach Resort.
Strandbar á la Robinson Crusoe.
Njutbart.
Peace out!
Emerald Cave.
Definitionen av perfektion!?

6 kommentarer:

Träningsglädje sa...

åh! stället vi aldrig kom iväg till i höstas!!!! ser mysigt ut!!

Stephanie sa...

Åh, det ser härligt ut! Vill inte heller vara kvar här i kalla stockholm!!

Lisa sa...

Vilken fin krönika, du är så duktig!

Vi gillade verkligen Koh Mook, bodde på Charlies som var toppen - och även om Sivalai är värsta lyxen och sååå fint så skulle jag välja Charlies för det igen. Fast, jag är mer för charm och mindre för lyx. :)

Monica sa...

Till och med jag längtar till värmen när jag läser din fina krönika! Kram.

Annika/Resfredag sa...

Tack, vad glad jag blir över era fina ord!

Paulina, Reseguiden.se sa...

Vilken härlig guide du har skrivit! Jag blir riktigt sugen på att packa väskan och ge mig av!