onsdag 9 januari 2013

Rösta på, thank you very much!

Alltså. Det här med att fiska röster. Jag hoppas inte att ni misstycker nu, men det är precis det jag tänker göra! I morgon avslutas Supersavertravels omröstning om "Bästa Thailandsblogg 2012". Just nu ligger jag 40 röster upp till förstaplatsen. Det vore såklart en fantastisk ära att få denna utmärkelse, därför hoppas jag att ni röstar på just min blogg. (Alla inlägg från vår Thailandsvistelse hittar ni under etiketten "Thailand".)

En förstaplats innebär också att jag skulle få min blogg utgiven i bokform, något jag skulle tycka var hemskt roligt. Så. Har ni ett par sekunder över, klicka på bannern nedan, eller klicka här, kryssa i "Yesterday you said tomorrow", och tryck på "submit". Det skulle göra min dag. Tack hörrni!

Rösta på mig som Bästa Thailandsblogg 2012! 

6 kommentarer:

Alexandra sa...

röstat, såklart :)

LinaTriathlet sa...

Jag röstar såklart på dig!! :) Heja heja!!

Freedomtravel sa...

Röstat och klart! (Ja, vi var med i nomineringen, men fick inte tillräckligt många röster så vi är inte kvar nu)

Tack så jättemycket för att du röstat på oss i Barcelona-tävlingen! Vi behöver verkligen alla röster vi kan få! Så om du skulle vilja rösta någon mer gång är vi jätteglada (man kan rösta en gång/dag). Du kan se poängställningen här:
http://apps.facebook.com/offerpop/Contest.psp?c=273571&u=11824&a=254553244581393&p=116703845076596&v=Entry&id=877653&rest=1

Monica sa...

Röstat och delat. Lycka till nu!

Elinor Jensen sa...

Då är det röstat!
Håller tummar och tår :)

Hanna sa...

Hej Aniika!

Jag har mejlat till din sprayadress men inte fått något svar. Skulle behöva din hemadress för pay it forward-driven. Du kan väl mejla den till mig på hanna@imeryd.com?

Kram
Hanna