tisdag 8 januari 2013

Julens finaste paket...


... i alla kategorier kom från Blekinge. Min 10-årige systerson J hade tagit sina surt förvärvade pengar och köpt mig två Spa lights från OBH Nordica till badet. Det kan tilläggas att jag aldrig någonsin har köpt någon julklapp till J. Mer omtänksam liten grabb får man leta efter.

Omslagningen av gåvan stod min syster aka pysseldrottningen för. Som grädde på moset fick jag en pimpad tändsticksask överst på paketet. Kanske en idé att ta efter för er pysselintresserade själar där ute i cyberspace?

7 kommentarer:

LinaTriathlet sa...

Åh så fint! :)

Monnah sa...

Pärlan!!

Anonym sa...

Hm, du glömde nämna vem som körde 50 mil i snudd på snöstorm för att leverera paket...

Mimmi sa...

En stund efter att du tackat honom för "din bästa julklapp" sa han "Mamma, tänk att jag som bara är Annikas systers pojke kan köpa något bättre än hennes man!". Han tyckte nog att T:s julklapp borde ha varit snäppet bättre än hans;)

Fnulan sa...

ååååå den ville jag ha!!

Tobbe sa...

Hm - jag som köpte en Ipad...
Bra gjort J!

Unknown sa...

www1008
michael kors outlet
moncler jackets
nike shoes
nike shoes
kate spade outlet
coach outlet
coach outlet
moncler outlet
christmas presents
nike air max