fredag 11 januari 2013

Gococo


Jag har äntligen kommit igång med träningen efter mer än två långa veckors förkylningsuppehåll. Trodde inte det kunde hända mig, men jag har haft träningsabstinens varje dag under mitt uppehåll. Jag har verkligen längtat efter att få dra på mig träningskläderna och köra ett rejält pass. Före julhelgen vann jag ett par varma och sköna strumpor i merinoull i Gococos adventskalender. Strumporna har jag i princip bott i under julen. De var för övrigt mina bästa vänner under vår vecka i Skottland, där kalla och dragiga golv är mer regel än undantag.

Gococo har inriktat sig på att tillverka träningskläder med "fräsch design och högsta kvalité". Sedan jag mer aktivt började läsa träningsbloggar har jag överösts med hyllningar till främst deras strumpor. Efter att ha testat min vinst i ett par dagar, blev jag faktiskt så imponerad att jag loggade in på deras hemsida och köpte ett gäng strumpor till att komplettera med (de hade gratis frakt innan jul). Numera äger jag, förutom "vinststrumporna", tre par av deras vanliga löparstrumpor. Jodå - löpsuget, som försvann efter Lidingöloppet, har kommit tillbaka med full kraft. Så snart snön smälter undan kommer jag börja springa igen, utrustad med bra strumpor. Jag investerade också i ett par kompressionsstrumpor, som jag efter rekommendation kommer att ha både när jag kör Tjejvasan och Tjejvättern. Kompressionen stabiliserar vadmuskeln och ökar blodcirkulationen, vilket kan behövas under så tuffa pass.

(Och om någon undrar. Nej, jag är inte sponsrad. Strumporna är grymma, och väl värda att uppmärksammas på både denna blogg och andras!)

1 kommentar:

LinaTriathlet sa...

Är väldigt sugen på att köpa deras kompressionsstrumpor!