måndag 7 januari 2013

Balans

Favoritkort. Rigi-Kulm augusti 2012.
Tusen, och åter tusen, har småbarnsföräldrarna varit som har klurat på det här före mig. Balansen. Hur optimerar man sin tid som mamma, fru, syster, väninna, dotter och anställd? Samtidigt som man förstås inte tappar bort sig själv och sina intressen däremellan? Som sagt, balansgång for sure.

I dag började Tobias jobba igen. Jag är hemma med barnen för att suga ut de där sista timmarna av julledigheten. I morgon kör vi hela jobb/förskola/vad-blir-det-till-middag?-racet igen. Kalendern inför våren börjar för övrigt fyllas på i en strid ström. En av sakerna som ligger närmast, och som jag längtar efter mest, är februarihelgen då jag äntligen ska hälsa på min lillasyster i Umeå. Längdskidåkning, tedrickande och lägenhetsinspekterande står på schemat. Yippie!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ja fundera på den du....balansen alltså :)

Anonym sa...

Släpp tanken på balans! Var sak har sin tid. Vissa perioder tar några saker mer plats, vissa andra. Jag tror att vi skapar mycket stress själva genom att tro att det går att uppnå balans. Prioritera det du tycker är viktigt just nu är mitt råd.
//Ulrika

Anonym sa...

Livet bara rullar på ändå! Balans kommer vartefter också och det ska kanske vara lite vågrörelser för att känslan av balans ska finnas :) underbart foto!

Annika/Resfredag sa...

U och K, tack för kloka ord! Ni har så rätt.