tisdag 11 december 2012

Sjukstuga

Barnen vägrar bli helt friska (monsterbaciller?), så vi fortsätter sjukstugan här hemma. I dag får Tobias nöjet att jobba förmiddagspasset, och jag eftermiddag. Jämlikt så det förslår. Barnen börjar bli lätt rastlösa här hemma, och mamman likaså. I går kväll bylsade jag på mig varma kläder, och var ute och gick i nästan en timme. Befriande för själ och sinne. Magiskt vinterlandskap, och ett rent nöje att njuta av all ljusbelysning i vintermörkret. Under veckan är det många roligheter planerade, men jag ska försöka att inte ha för höga förväntningar. Sjuka barn kan man liksom inte styra. Tydligen inte snöoväder heller, med tanke på min efterlängtade Brysselresa förra veckan. 

Vår söta snögubbe (present av svärmor) vaktar hallen, men lyckas tydligen inte hålla bacillerna borta. 

1 kommentar:

Louise sa...

hoppas på friskstuga snart igen! kram till er