tisdag 11 december 2012

Vad är väl en bal...?

Bild: Ebbas blogg/Claudio Bresciani/Scanpix
Medan sjukstugan fortsätter, roar jag mig med att scanna igenom bilder och bloggrapporter från Nobelmiddagen. TV-sändningarna orkar jag inte med (tittar för övrigt nästan aldrig på tv längre), men jag kan inte helt hålla mig borta från gårdagens glitter och glamour. Jag är alldeles för kändisfixerad. Lite trist att "alla" stylister och modebloggare nämner exakt samma namn, men det kanske inte fanns så många spännande kreationer/personligheter att välja på?

Jag älskar prinsessan Madeleines frisyr. Snälla, håll med mig om att det måste finnas lite löshår instoppat här någonstans? Annars blir jag deppig. Mitt fjuniga hår skulle aldrig lyckas bära upp den där kronan. Tur för mig att jag inte blev prinsessa. På tal om kändisar ska tydligen Tom Cruise vara i stan i kväll! Synd att barnen är sjuka, annars hade han säkert velat komma över på middag. Jodå. Men, "vad är väl en bal på slottet?" Eller hur var det nu?

Inga kommentarer: