onsdag 26 december 2012

Julkoma.

Känslan av total urladdning. Julmatsorgien kulminerade i den skotska nationalefterrätten "Trifle" i går. Sött, sliskigt, och... brittiskt. Själv föredrar jag nog Ris À La Malta, men några skedar trifle gick ner ändå.

Juldagen avslutade vi med en julklappslek för oss vuxna. Tre inslagna julklappar för totalt 10 pund per person. Sedan tärningar, tidtagning, och förhoppningsvis lite tur. Jag hade flyt, och när tiden var slut hade jag mest paket av alla. Vad jag fick? Jodå, både näsdukar, choklad och painkillers. Allt man behöver!

Både vi och barnen lyckades sova till halv elva i morse, underbart! Killarna har åkt i väg på bio, senare är det min och Tinas tur. Sista sockerkomadagen för i år för min del, snart får det faktiskt vara nog. Snart.

3 kommentarer:

Anonym sa...

"Sista sockerkomadagen för i år"
Tur att det snart är ett nytt år!
Vi trivs bra i ert hus, funderar på att byta ut alla låsen.../P

Monica sa...

Snart. Jag håller med!

Annika/Resfredag sa...

P, låter som en plan. Fast hörde att du var trött på att skotta snö!?