lördag 1 december 2012

Hilfe!


Det finns inget mer att skylla på. Snön är på plats, och i går hämtade jag äntligen hem skidorna som min lillebror kämpade sig igenom Vasaloppet på för ett par år sedan. (Utan att knappt ha tränat någonting grejade han en riktigt bra tid givit omständigheterna. Imponerande. Hoppas att hans kämpaglöd spiller över på mig också.) Anmälningsavgiften till Tjejvasan betalade jag redan i september, i glädjeyra efter att ha sprungit Lidingöloppet 15 km. Sedan dess har jag försökt köra en varierad träning, med minst tre träningspass i veckan: ett styrkepass, ett konditionspass, och en klass (till exempel Qigong, StepUp).

Och nu? Nu är jag alltså här, i skarpt läge, med både snö och skidor på plats. Då var det "bara" det här med vallan kvar. En hel vetenskap om ni frågar mig. Tydligen ska jag valla av den gamla vallan, för att fylla på med ny - beroende på temperatur. Eh? Jag kommer att behöva hjälp. Louise? Challe? LisaLindaHur gör man?

6 kommentarer:

Lisa sa...

Ingen aning. Jag betalade på alewalds när jag köpte skidorna så de satte på glidvalla och tejp åt mig. Det ska funka att träna på hela vägen fram tills tjejvasan och sen betalar jag nog igen för vallning inför loppet :)

Men åh vad sugen jag blir ändå. Jäkla förkylning.

Monica sa...

Heja!

Monica sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Charlotta sa...

sorry.men säg till när du vet så lär jag mig oxå :)

Pierre, Jenny och Elliot sa...

Lycka till med vallan. Tyvärr lite dålig på det där.. Hittade en vallaguide till dig;.) http://teamsportiabirsta.se/vallaguide-faste/

Annika/Resfredag sa...

Hm, får nog ta mig till en skidbutik och få lite experthjälp.