fredag 30 november 2012

Don´t You Worry ´Bout A Thing

Kära, kära små barn. Trots att er mamma inte kommer i närheten av moster Mimmi (kolla in hennes otroliga pepparkakshus här!), eller någon annan av alla bakdrottningar i er närhet, behöver ni inte vara oroliga. Jag lovar! Med lite hjälp av både Kungsörnen, Skogaholm och ICA är jag säker på att er mamma kommer att knåpa ihop en ganska mysig jul ändå.


Jag har inte bakat lussekatter sedan hemkunskapen i åttan, och känner mig skräckslagen på blotta tanken att ge mig på ett sådant projekt själv. Ett färdigt kit, däremot, känns ganska överkomligt. Lagom. "Tillsätt vatten", det borde väl till och med jag fixa. Visst?


Det fantastiskt fina "adventståget" fick Sebastian av sin farmor för ett par år sedan. I kväll ska jag fylla lådorna med diverse småplock. Klistermärken och minidjur kommer att vara överrepresenterade i årets luckor.
***
Strax ska jag ge mig ut i snön för att köpa bakplåtspapper. En sån som jag har helt enkelt inte sådana prylar liggandes här hemma. Kanske kommer jag också till det stadiet någon gång. (Kanske.)

2 kommentarer:

Monica sa...

Heja Anki!

Mimmi sa...

Vad gullig du är. Fast jag känner lite att det kanske är mitt fel att du aldrig lärde dig baka - du hade ju liksom fri tillgång på kakor och bullar nästan jämt - förlåt!