tisdag 18 december 2012

Har hon ätit många pepparkakor måntro?


Ja, dra på trissor! Jullan har blivit gosig! Hon delar ut pussar, kramar och klappar som om hon aldrig har gjort något annat. Kan det rent av vara så att det här är ett permanent tillstånd? Eller är det bara en "julgrej"? I så fall får jag passa på att njuta av de där ömsinta klapparna på min kind så länge de varar. Ljuvliga lilla unge, så jag skrattar åt alla henne påfund.

I dag kickar jag igång min sista arbetsvecka. Tobias är hemma och vabbar, men i morgon är det nog förskoledags igen. Barnen har varit sjuka i nästan två veckor nu, det har tagit på både deras och mina krafter vill jag lova. Nu hoppas vi på en frisk jul för oss alla! (Och nej, vi har fortfarande inte bestämt oss för var vi ska fira julafton.)

Inga kommentarer: