måndag 17 december 2012

Förra veckans träning


Snömassor i massor utanför vårt hus. Det får liksom sammanfatta veckans styrketräning. Aj alltså, jag vaknade flera gånger under veckan som gick med träningsvärk på alla möjliga och omöjliga ställen. Jag har lagt i genomsnitt trettio minuter varje dag på att skotta (har skottat åt grannen också), och kan intyga att det är en grym träningsform. Och inte bara det, gratis är det ju också!

En av höjdpunkterna gångna veckan är att jag lyckades göra 10 armhävningar på tå. Det var länge sedan det hände sist. Annars har det varit en ganska trög träningsvecka. Med sjuka barn hemma och mycket annat att tänka på, känns den där berömda tröskeln högre än någonsin. Jag har lite smått panik över att jag fortfarande inte har lyckats komma ut med skidorna, men försöker släppa "måste"-känslan. Jag får ta det i min takt. Så här såg det alltså ut i veckan:

Måndag: Powerwalk i snön (60 min)
Torsdag: Hemmapass á la Lofsan (30 min). Samma pass som förra veckan.
Lördag: 11 km cykling (30 min)

Nu, måndag och nya tag. Tre pass ska det bli, förhoppningsvis ett på skidor. (Fast, det sa jag ju förra veckan också!?)