söndag 16 december 2012

Decemberdagar


Det är skillnad på dagar i december och dagar i december. Jag har nyss kommit in efter att ha skottat snö i fyrtio minuter. Nere i hallen hänger rader av halvfuktiga ytterkläder. Förra december hade vi också rader av halvfuktiga kläder hängande på tork. Men då var knappast snön boven i dramat, utan istället luftfuktighet och havsvatten. Jag har njutit av snön i år, det har jag. Fast ändå. Om alternativet var "Long Beach" på Koh Lanta hade valet varit lätt.

Sebastian har fortfarande hög feber, så tredje advent kommer vi i år att fira med piggelin och memory. Jag har tre arbetsdagar kvar innan det vankas jullov. Har på känn att sjuklingarna kommer att orsaka ändringar i veckans schema också, men så är livet. Under veckan som gått har jag fått ställa in luciafirande på "Friends Arena", Ricky Gervais Live och diverse jobbrelaterade kvällaktiviteter. Däremot fick jag i torsdags en helkväll med mina vänner på Centralbadet med efterföljande middag på Grill. Så nej. Det är inte synd om mig.

3 kommentarer:

pilla sa...

Verkligen stora skillnader, hade inte skadat med lite mer sol här! Äntligen kan jag kommentera på din blogg igen!

Annika/Resfredag sa...

Pilla, har du haft problem att kommentera?

Monica sa...

Var ska ni fira jul? Har ni funderat på var ni befinner er över jul? Och hur ska ni jula då?

Hoppas att barnen blir friska! Det är så frustrerande då det bara går runt och runt och fram och tillbaka. Kram.