lördag 15 december 2012

Bästa Thailandsblogg 2012?

Även om det känns långt bort en dag som den här (snöstorm i Stockholm, igen!), men under vår drömvistelse på Koh Lanta under perioden oktober 2011-april 2012 fokuserade min blogg på just Thailand. Jag gjorde det till min dagliga rutin att rapportera från livet på ön. Restaurangerna, maten, livet, stränderna, människorna, dofterna. Jag älskade varje sekund.

Nu har jag blivit nominerad på Supersavertravel Blog Awards 2012 för "Bästa Thailandsblogg 2012". Det är jag såklart jätteglad över! De tio bloggar inom respektive kategori som får flest nomineringar går vidare till ett röstningsförfarande. Just nu ligger jag på en fjortonde plats. Kort och gott: fler nomineringar behövs för att ta mig vidare. Klicka på ikonen, och nominera mig på min bloggadress http://yesterdayyousaidtomorrow-aniika.blogspot.se/. Jag skulle bli hemskt glad. Tack!

Rösta på mig som Bästa Thailandsblogg 2012! Vill du få tag på ett riktigt billigt flyg till barcelona?